DESPRE NOI

Astazi construim Neppendorf Residence, dar avem un istoric bogat pe piata imobiliara din Sibiu. Ne motiveaza dorinta de a duce imobiliarele din Sibiu la un alt nivel si de a construi locuinte de calitate, in care confortul locatarilor este pus pe primul loc. Proiectam si dezvoltam imobile compartimentate practic, cu numeroase beneficii complementare.

Primul nostru grup de societati comerciale a luat nastere in anul 1990, ca si companii de constructii. Toate aceste firme isi continua activitatea si astazi.

Dezvoltarile imobiliare le-am inceput in anul 1994 la Sibiu, cand am construit primul bloc nou din cartierul Strand si implicit din Sibiu. In anul 2005 am demarat constructia cartierului Neppendorf in Turnisor, un complex imobiliar format din case individuale, case insiruite si vile de apartamente.

Ulterior, dezvoltarile au continuat si dupa criza imobiliara din 2008. Astazi construim un ansamblu de 7 blocuri de apartamente cu 2 si 3 camere in Turnisor, cel pe care il prezentam pe acest website.

In viitorul apropiat, vom demara un proiect nou si modern care isi propune sa promoveze o noua imagine a Sibiului, zona Turnisor printr-un centru de business A++.